Pakdi Thai Massage

Wij zijn gevestigd in de Hoogstraat 29, een van de sfeervolste straten van Middelburg. Deze warme sfeer zult u ook ervaren bij Pakdi Thai Massage. De gastvrijheid is al een beleving op zich. In combinatie met een kwalitatieve massage, toegespitst op uw wensen maakt dat onze gasten graag bij ons terugkomen.

Alleen op afspraak
Maandag,Dinsdag, Zondag
11:00 - 17:30
Woensdag, donderdag,vrijdag, zaterdag
10:00 - 20:30

Adres: Hoogstraat 29, 4331 KR Middelburg.
Tel: 06 43 45 82 10
Email: [email protected]
WhatsApp : 06 43 45 82 10

Pakdi Thai MASSAGE CADEAUBON

Inspiratie nodig voor een origineel geschenk? Er gaat niets boven een momentje voor jezelf. Vaak is het boeken van een massage iets dat je eigenlijk veel vaker zou willen doen, maar er al snel bij inschiet. Verras daarom iemand die wel een relax momentje heeft verdiend met een ontspannende Thaise massage bij Pakdi.

HOE GEEF IK EEN MASSAGE CADEAU?

Een fijne massage, dat is pas een origineel en gezond cadeau. We verkopen (tijdens openingstijden) cadeaubonnen in onze salon. Je kan kiezen uit verschillende bedragen.

Goed om te weten: we rekenen geen verzendkosten. De gelukkige ontvanger kan vervolgens een afspraak bij ons inplannen voor een heerlijk relax moment.

Pakdi Thai MASSAGE

Mijn naam is Nootchanart (roepnaam:Jack of P’Jack ) en ik ben geboren in Thailand. Mijn diploma’s van Thai Traditional, Voet, Aromatherapie en Thai spa heb ik gehaald in 2009

Ik woon inmiddels15 jaar in Nederland.

Ik ben een enthousiast gediplomeerd Thaise masseuse met ruime ervaring in de diverse massage technieken voor meer dan 13 jaar.

Mijn salon is echt een stukje Thailand in Nederland.

Massage is mijn passie, omdat ik zo mensen graag kan helpen door hun klachten te verminderen zodat U weer lekker in uw vel zit.

Pakdi Thai MASSAGE

Mijn naam is Sarawut , afkomstig uit Thailand en nu woonachtig in het mooie Nederland. In Thailand heb ik verschillende cursussen ‘Traditionele Thaise massages’ gevolgd en met succes de diploma’s behaald. In de jaren hierna heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van de diverse Thaise massages. Nu komt een droom uit en is ons eigen salon geopend in het centrum van Middelburg . U bent van harte welkom om te genieten van een rustgevende en ontspannende behandeling door een zeer bekwame masseur.