Our Service

Zwangerschap-massage
Zwangerschap-massage
€60 per uur

Tijdens onze zwangerschapsmassage zult u volledig ontspannen. Wij ondersteunen uw buik en rug met kussens zodat u comfortabel in ons grote bed ligt.

Er verandert veel in uw lichaam als u zwanger bent. Dit kan zowel vermoeiend voor uw lichaam als voor uw geest zijn. Wij laten u ontspannen en zullen in overleg aandacht geven aan uw eventuele ongemakken. Heeft u bijvoorbeeld last van uw bekken, benen of onderrug? Geef dit dan aan ons aan zodat wij hier extra aandacht aan kunnen geven. De zwangerschapsmassage vermindert gezwollen benen, bevordert de bloedsomloop en neemt eventuele hoofd- en rugpijn weg.

Sportmassage
Sportmassage
€65 per uur

Tijdens een sportmassage geven wij de juiste aandacht aan je hele lichaam. Met deze massage richten wij ons op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Hierdoor worden afvalstoffen in je spieren sneller afgevoerd en wordt het herstel van je spieren bespoedigd.

Een sportmassage is een stevige en doelgerichte massage. Je kan deze massage enkele dagen voor of na een sportieve inspanning nemen om het herstel van de spieren te bevorderen. Vaak wordt een sportmassage preventief ingezet om eventuele blessures te voorkomen. Door de stevige massage wordt het bindweefsel van de spieren losgemaakt en worden eventuele knopen uit je spieren gehaald. Je zal na de massage even door de zure appel heen moeten bijten voor je je beter gaat voelen. Dit hoort erbij en is een teken van een geslaagde sportmassage.

Revisiemassage
Revisiemassage
€65 per uur

Deze massage is speciaal tegen fysieke klachten zoals vastzittende spieren, knopen, spierpijn, stijve spieren, verklevingen etcetera.

Voorafgaand aan deze massage vindt een intakegesprek (anamnese) plaats, waarin besproken wordt waar u precies last van heeft. Vervolgens zal een massageadvies gegeven worden, waarin uitgelegd wordt hoe we het gaan aanpakken. Het mooie van de revisiemassage is dat het een massage op maat is. Het is volledig toegespitst op uw wensen en behoeften; precies wat uw lichaam nodig heeft!

Ontspanningsmassage
Ontspanningsmassage
€60 per uur

Deze massage helpt tegen vermoeidheid, stress, prikkelbaarheid, lusteloosheid, emotionaliteit, slapeloosheid et cetera. Om de spieren op te warmen en los te maken zal begonnen worden met een drukpuntmassage. Deze zorgt voor een betere doorbloeding hetgeen een ontspannend effect geeft. Daarna volgt een relaxerende massage met warme olie waarbij je heerlijk kunt wegdromen. Aan het einde volgt een hoofdmasage. Het hoofd is het centrum van het zenuwstelsel, een massage onttrekt vermoeidheid als gevolg van mentale stress en druk. De ontspanningsmassage heeft een heilzaam effect op lichaam en geest en heeft bovendien een ontgiftende werking.

Traditioneel Thaise Massage
Traditioneel Thaise Massage
€65 per uur

Thaise massage is een massage waar geen olie aan te pas komt. Door middel van drukpuntmassage, het masseren van energiebanen worden blokkades weggehaald en vastzittende spieren losgemaakt. Thaise massage is een van de oudste geneeswijzen ter wereld en is vooral gericht op gezondheid en welzijn. Tijdens deze massage kunnen ellebogen, knieën en voeten worden ingezet om mee te masseren. Ook worden spieren en pezen gestretched en wordt het lichaam in verschillende yogaposities gebracht. Het doel hiervan is om het lichaam in balans te brengen.

Kruidstempelmassage
Kruidstempelmassage
€100 (90 minuten)

Een kruidenstempelmassage is een heerlijke massage waarbij warme geneeskrachtige kruidenbundels gebruikt worden, afgewisseld met oliemassage. De warme kruidenstempel activeert de stofwisseling en stimuleert de bloedsomloop waardoor schadelijke stoffen beter worden afgevoerd. Het is een intense massage die zorgt voor diepe ontspanning en het verminderen van spierpijn. Deze therapeutische massagebehandeling is aan te raden voor mensen die last hebben van: vermoeidheid, lusteloosheid, stress, migraine, jicht of reuma.

Voetmassage
Voetmassage
€55 per uur

De voetmassage is een zeer ontspannende massage van de voeten waarbij ook de onderbenen volledig gemasseerd worden. Het verbetert de doorbloeding, activeert de organen en stimuleert de zenuwbanen waardoor lichaam en geest helemaal tot rust komen.